• Waardebon Rotterdamse Bijnamen Tramtour

In deze ludieke en inmiddels al klassieke tour hoort u de talloze bijnamen die worden verzonnen door Rotterdammers voor kunstwerken, gebouwen, straten, bruggen enzovoort. 'De Koopgoot' en 'De Kuip' zijn natuurlijk zeer bekend, maar kent u ook 'Het Ding', 'De Gecrashte IJscocar' of 'De Flipspuit'? En welke van de dik twintig bijnamen voor de Erasmusbrug kent u? Verder veel leuke anekdotes, verrassende wetenswaardigheden en de nodige Rotterdamse humor van stadsgids en schrijver Herco Kruik. De tour wordt verreden in een prachtige historische vierasser-tram uit de jaren '30 en de rit duurt 1,5 uur.

Deze waardebon geeft recht op éénmalige deelname aan de Rotterdamse Bijnamen Tramtour voor 2 personen. De tramtour wordt op enkele zaterdagen in het winterseizoen (okt-apr) georganiseerd. De data staan op de website www.scheurmailrotterdam.nl waar men zich met deze bon dient aan te melden.

Prijs: € 30,- (excl 3,75 verzend- en administratiekosten)

Wilt u de waardebon voor een ander aantal personen? Dat kan, maar neemt u dan even contact op via info@scheurmailrotterdam.nl.

Waardebon Rotterdamse Bijnamen Tramtour

  • Model: Waardebon
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €30,00

  • Excl. BTW: €28,30